Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Körözött motorkerékpár alkatrészek egy záhonyi ingatlanon - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 4-én ellenőrzést tartottak egy záhonyi ingatlannál. A rendőrök az udvaron raklapok közé rejtve két motorkerékpárblokkot találtak.

IMG 20180605 035209

Az ellenőrzés során megállapították, hogy a járműveket az olasz hatóságok körözik. A rendőrök a motorkerékpár-alkatrészeket lefoglalták, majd a további eljárás során felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.


A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2018. június 4-én egy 32 éves szlovák állampolgár.

Adatai ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék költségvetési csalás miatt, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság pedig sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves nyírteleki lakos ellen.

A rendőrök a nőt 2018. június 4-én Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2018. június 4-én Kótajban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit.

Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrőrsre. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a 43 éves kemecsei férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vették. A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon a sofőr ellen ittas járművezetés gyanúja miatt külön büntetőeljárást indítottak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280