Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Szexuális szolgáltatásait kínálta a 16 éves mátészalkai lány - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves mátészalkai lakos ellen.

prostitualt 190648illusztráció!

A rendőrök a lányt 2018. június 12-én Mátészalka belterületén tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a fiatalt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Románia területére 2018. június 12-én 17 óra 30 perckor egy mikrobusz utasaként közlekedő 42 éves moldáv állampolgár. Adatainak ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy ellene a moldáv hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot bocsátottak ki. A rendőrök a külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították és őrizetbe vették.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 13-án Piricsén elfogták R. László 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 13-án Tiszavasváriban igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt körözi. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitány

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280