Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Fehérgyarmati páros a megye legjobb baleset helyszínelői

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság idén is megrendezte a Balesethelyszínelői Verseny megyei döntőjét Nyíregyházán, a Nyír Pláza parkolójában 2018. szeptember 4-én.

baleset hekysz

A versenyzőpárosok elméleti és gyakorlati tudásuk alapján is megmérettettek annak érdekében, hogy kiderüljön ki megyénk legjobbja. A versenyzők szakmai feladat- és tesztlapokat töltöttek ki, imitált baleseti helyszíneken oldották meg a helyszínelői feladatokat, valamint vezetéstechnikai gyakorlaton is összemérték tudásukat. A tapasztalatok alapján a verseny arra is kiválóan alkalmas volt, hogy a baleseti helyszínelést végző rendőrök kicseréljék tapasztalataikat, elmélyítsék tudásukat és olyan ismeretekkel gazdagodjanak amelyeket munkájukban hasznosítani tudnak.

A megyei döntő eredménye:

I. helyezett: A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság csapata, Kanyó László r. főtörzsőrmester és Somogyi István r. főtörzsőrmester  

II. helyezett: A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapata, Popovics Mihály r. törzszászlós és Vass Péter r. főtörzszászlós

III. helyezett: A Nyírbátori Rendőrkapitányság csapata, Tóth Szilveszter r. főtörzsőrmester és Debrecenszki Zsolt r. főtörzsőrmester.

A legjobbnak bizonyult fehérgyarmati páros képviseli megyénket a VIII. Balesethelyszínelői Verseny országos döntőjében, amit ezúttal a Nógrád megyei Hollókőn rendeznek meg 2018. szeptember 18-20-a között.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280