Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 14, 20:11

Karosszéria javító műhely égett teljes terjedelmében szerdán délután Kemecsén

  • Közzétéve Kék hírek

Lakóházzal egybeépített karosszéria javító műhely égett teljes terjedelmében szerdán délután Kemecsén, az Árpád utcában. A lángok a lakóház tetejére is átterjedtek.

kiegettauto

A műhelyben a szerszámok és gépek mellett három személygépkocsi, egy utánfutó, valamint egy oxigén és egy acetilén palack volt, egy személygépkocsi teljesen kiégett. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből a palackokat kihozták, amelyeket visszahűtöttek, az acetilén palackot mesterlövészek segítségével a helyszínen megsemmisítették. Mivel fennállt a robbanásveszély, ezért a környező lakóházakból nyolc embernek kellett elhagynia átmenetileg az otthonát. A tűzzel érintett ingatlanból az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Árokba hajtott egy mikrobusz szerdán reggel Mátészalkán, a Petőfi közben. A mátészalkai hivatásos tűzoltók emelőpárna és fapallók segítségével a járművet az útra kiemelték, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt. 

Felborult egy személygépkocsi szerdán délben, Vásárosnaményban, a Munkácsy és a Beregszászi utak kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit kerekeire visszaállították és áramtalanították. 

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere szerdán délután Nyíregyházán, a Szabadság téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a felhevült járművet visszahűtötték és áramtalanították. Személyi sérülés nem történt. 

Az út mellett a száraz aljnövényzet gyulladt ki szerdán délután Rétközberencs és Ajak között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tiszavasváriban, az Erdő utcában kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a város önkormányzati tűzoltóinak, míg Mándok és Eperjeske között a záhonyi hivatásos tűzoltóknak adott feladatot a lángra kapott aljnövényzet oltása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Dóka Imre tű. főhadnagy

megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság