Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Lakóház melléképületére dőlt egy fa kedden délelőtt Kisvárdán-Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Kék hírek

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi kedden hajnalban a Pátyod és Porcsalma közötti úton. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt. 

illusztracio tuzoltok

Fotó:illusztráció

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere kedden reggel Nyíregyházán, a Bartók Béla utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a felhevült motorteret visszahűtötték és a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Lakóház melléképületére dőlt egy fa kedden délelőtt Kisvárdán, a Váci Mihály utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt. 

Ötszáz négyzetméteres területen gyulladt meg a száraz aljnövényzet kedden délelőtt Rétközberencsen, a Fényes úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk kedden Tiszavasváriban, Ófehértó külterületén, valamint Komoró településen is, személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280