Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 7:43

Leszakadt nagyfeszültségű felsővezeték miatt gyulladt meg az aljnövényzet szerdán reggel Tiszarád külterületén

  • Közzétéve Kék hírek

Leszakadt nagyfeszültségű felsővezeték miatt gyulladt meg az aljnövényzet szerdán reggel Tiszarád külterületén. Az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, az üzemzavar a fogyasztási helyeken nem okozott kiesést.  

tarlotuz

Fotó: illusztráció

Fél hektáros területen a tőzeg gyulladt ki szerdán délután Rétközberencs külterületén. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, valamint egy zagyszivattyú segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Egy hektáros területen foltokban égett a száraz aljnövényzet a délutáni órákban Nyíregyházán, a Barát utcában. A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseménynél kellett a szakolyi önkormányzati tűzoltóknak beavatkozniuk Nyírmihálydiban,  is. Egy üres telken, ötszáz négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra szerdán délután Ibrányban, a József Attila utcában. A tűz átterjedt egy melléképület tetőszerkezetére. A város önkormányzati tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Munkavégzés közben gyulladt ki egy rakodógép szerdán délután Nábrádon, a Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a felhevült motorteret visszahűtötték és a munkagépet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt. 

Lehasadt egy nagyméretű fűzfa egyik ága a délelőtti órákban Nyíregyházán, a Felhő utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280