Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Mindenkit beirányítottak ellenőrzésre a parkolóba az M3-ason Kálmánházánál

  • Közzétéve Kék hírek

Átfogó közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az M3-as autópályán 2018. szeptember 24-én és szeptember 25-én.

IMG 4543

A rendőrök a közlekedőket a Kálmánházi pihenőbe terelték, ahol ellenőrizték a gépkocsivezetők és utasaik okmányait, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a járművek műszaki állapotát. Külföldiek esetében a magyarországi tartózkodás jogszerűségét is vizsgálták.

A rendőrök munkáját segítették a közlekedési polgárőrök speciálisan felszerelt gépkocsijukkal, amely kamerájával rendszám alapján képes azonnal kiszűrni a körözési rendszerben szereplő, illetve a forgalomból kivont gépkocsikat. Az ellenőrzésben részt vettek a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a Közúti Gépjármű- Közlekedési Hivatal munkatársai is.

IMG 4558

A hatóságok két nap alatt több mint 200 járművet ellenőriztek. A rendőrök kisebb súlyú közlekedési szabálysértés miatt 3 esetben figyelmeztetést alkalmaztak, 46 esetben helyszíni bírságot szabtak ki. Passzív biztonsági eszköz használatának elmulasztása miatt 45 esetben, gyorshajtás miatt pedig 3 járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

IMG 4566 0

A demonstratív rendőri jelenlét a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a szabályszegők kiszűrésére irányult. Ezzel és a jövőre nézve tervezett hasonló ellenőrzésekkel a rendőrség a közúti balesetek csökkenésének elérését célozza.

...hogy mindenki hazaérjen!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700