Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Két személygépkocsi ütközött össze a délutáni órákban Nyíregyházán

  • Közzétéve Kék hírek

Két személygépkocsi ütközött össze a délutáni órákban Nyíregyházán, a Nyár és a Dózsa György utcák kereszteződésénél. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben egy ember sérült meg. 

baleset illusztacio

Fotó:illusztráció

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete vasárnap este Tiszakanyáron, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak. 

Kazánházban gyulladt meg az ott tárolt tűzifa vasárnap este Nagykállóban, a Kossuth utcában. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

A száraz aljnövényzet gyulladt meg egy elhanyagolt kertben vasárnap délben Tiszalökön, az Akácfa utcában. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy négyemeletes társasház biztosíték táblája gyulladt ki vasárnap délután Nyíregyházán, az Ószőlő utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt. 

Hulladéktárolóban kapott lángra a szemét vasárnap délután Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Lehasadt faág akadályozta a közlekedést vasárnap délután a Demecsert és Gégényt összekötő úton. A kisvárdai hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700