MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Nyomkövető kutya vezette a rendőröket a tiszakerecsenyi házhoz

  • Közzétéve Kék hírek

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályával és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival együttműködve árucsempészésre utaló nyomok alapján végeztek terepkutatást Tiszakerecseny térségében 2018. október 2-án.

kutya7

A nyomcsapáson haladva a hatóságok tagjai két ukrán állampolgárt fogtak el, akik Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták. Beismerték, hogy az este folyamán cigarettát csempésztek, melynek során illegálisan lépték át az ukrán-magyar államhatárt. A külföldi férfiak ellen külön idegenrendészeti eljárás indult.

kutya3

Rövid idővel később a helyszín közelében elfogtak egy ukrán-magyar kettős állampolgárt, aki szintén a csempészett cigaretta szállításában működött közre. A rendőrök egy nyomkövető kutya segítségével átvizsgálták a környéket. A szolgálati eb az egyenruhásokat egy tiszakerecsenyi ingatlanhoz vezette, ahol 24 mesterládában összesen 12.000 doboz csempészett cigarettát találtak.

kutya2

A rendőrök a lakóházban tartózkodó ukrán állampolgárt, a több mint 16 millió forint értékű dohányáruval együtt átadták a további eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

kutya

kutya1

kutya4

kutya5

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280