Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 4:50

Olcsván két hektáron kukorica tarló égett

  • Közzétéve Kék hírek

Szorgalmatoson nádas égett 4 hektáros területen vasárnap délelőtt. A tüzet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal, és puttonyfecskendő segítségével. 

tarlotuz

Kora délután Olcsván két hektáron kukorica tarló égett foltokban. A területet egy, a helyszínen lévő munkagép körbe tárcsázta, így megakadályozták a lángok továbbterjedését. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a tüzet. 

Tiborszálláson 15 hektáron foltokban nádas és kukorica tarló, Székelyben a Petőfi utcában kb. 500 négyzetméteren száraz fű, avar kapott lángra vasárnap délután. Előbbinél a mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók, utóbbinál a demecseri önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és gyorssugár segítségével a tüzet eloltották. 

Összeütközött két személyautó vasárnap reggel Tiszavasváriban. A járművekben összesen hét személy utazott, egy embert a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel további vizsgálatokra kórházba szállított. A beavatkozó tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették. 

Dudás Szilvia tű. fhdgy. 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280