Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 19, 8:43

Sörétes puskájával rálőtt a pénzbehajtókra a nyíregyházi férfi - emberölés bűntett kísérletével gyanúsítják

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Pál 38 éves nyíregyházi lakos ellen.

DSC 1138 0

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. december 10-én 19 óra körül szülei Kemecse külterületén lévő házánál tartózkodott. Egy korábbi anyagi vita miatt az udvarra érkezett egy 45 éves taktakenézi és egy 40 éves tiszavasvári férfi, akik pénzt követeltek tőle, ezért a gyanúsított fegyvert fogott rájuk, és felszólította őket arra, hogy hagyják el a területet. A férfiak ennek nem tettek eleget, ezért a gyanúsított a nála lévő és engedéllyel tartott sörétes vadászfegyverével lövéseket adott le az irányukba.

DSC 1133

A lövések következtében a 45 éves és a 40 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. Az ingatlan udvarán az elkövetéshez használt fegyvert megtalálták és lefoglalták.

DSC 1124

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280