MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

Magyar és román rendőrök közösen láttak el szolgálatot

  • Közzétéve Kék hírek

Az év végi ünnepekhez kapcsolódóan a Nyírbátori Rendőrkapitányság és a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a román rendőrökkel közös szolgálatot láttak el Nyírbátorban 2018. december 8-9-én. 

bator

A már hagyományos „Tükör akció” elsősorban a lakosság és a turisták kényelmét szolgálja - a nyelvi nehézségek leküzdésével például gyorsabban túleshetnek egy esetleges rendőri intézkedésen. A közös szolgálat alatt a bevásárlóközpontokat, a turisztikailag frekventált városrészeket, a városi piac területét, valamint a Románia irányába vezető főbb közlekedési útvonalakat ellenőrizték. A közös szolgálatellátás alkalmas volt a két ország rendőrei közötti tapasztalat- és információcserére is.  

Az ünnepek kapcsán megnövekvő határforgalom és a belföldi közlekedés kezelése, a közúti balesetek megelőzése a rendőrség számára kiemelt feladat. Emellett fokozottan figyelnek az illegális migráció és a hozzá kapcsolódó bűncselekmények kiszűrésére, a zseblopások, autófeltörések, garázdaságok és más bűncselekmények megelőzésére, megszakítására is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280