Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Karate rúgásokkal is próbálkozott a nyírmihálydi dohánybolt betörője - mind hiába

  • Közzétéve Kék hírek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. április 12-én bejelentés érkezett, mely szerint előző éjszaka ismeretlen tettes megkísérelt betörni egy Nyírmihálydiban található Nemzeti Dohányboltba.

dohany

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés során a bolt biztonsági kamerájának felvételeit is megtekintették. A kamera rögzítette a bűncselekmény elkövetését, amely alapján a rendőrök azonosították az elkövetőt. Mielőtt a férfi a dohánybolthoz ment, a rendőrök intézkedtek vele szemben, így azonnal felismerték A. Gusztáv 43 éves debreceni lakost.

A rendőrök 2016. április 12-én 9 órakor a férfit a nyírbátori vasútállomáson elfogták, miután a Debrecenbe induló vonatról a jegyvizsgáló leszállította, mert nem volt menetjegye. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság A. Gusztávot bűnügyi őrizetbe vette és az iratokat az illetékes ügyészségnek bíróság elé állítási javaslattal megküldte.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280