Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

A feleség nem hitte el hogy baj van - majdnem belehalt a fiatal férfi

Bizonytalan hangú asszony kérte a mentők segítségét a hét elején. Elmondta, hogy szerelmével veszekedett kb. 20 perce, amikor a férj mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta csitítani élete párját.

orszagos mento szolgalatFotó:OMSZ

A felpaprikázott nő ekkor még nem sok hitelt adott férje hirtelen fellépő panaszainak. A friss házasoknál megszokott „havi veszekedést” a férj egyszerűen zárta le, saját szobájába zárkózott. A mentésirányító ennél több információt nem tudott nyerni a betegről, mert a nő azóta sem állt szóba a férjével. Nem is szeretett volna, hiába kérlelte a mentésirányító, hogy legalább a telefont vigye oda az érintettnek.

Rutinos bajtársunk azonban szemfüles volt és elkérte a férj mobil számát. El is érte a beteget, aki igazolta a történetet. Panaszai alapján azonnal megfelelő szintű egység indulhatott a bajban levő férj segítségére. „Tuti nincs nagy baj, hisz azóta még le is feküdt aludni” – mondta a mentőket szkeptikusan fogadó feleség. Az eset kocsi szinte utolsó pillanatban érkezett. A vizsgálatok valóban komoly keringési zavart mutattak ki az addigra igen rossz állapotba kerülő családfenntartónál.

A 39 éves férfit ÉLETMENTŐ helyszíni ellátás után szállították bajtársaink intenzív osztályra, aggódva zokogó felesége társaságában.

„Azt hittem csak kamuzik! Soha hasonló panasza sem volt!„- ismételgette út közben a szerelmes asszonyka, aki később telefonon köszönte meg a mentésirányító emberséges hozzáállását. Megígérte, soha többé nem fognak veszekedni!

A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk! 
Bajtársainknak gratulálunk!

Ha tanulságosnak tartod a leírtakat, oszd meg másokkal is!

Országos Mentőszolgálat

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280