Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Sep 23, 16:46

Ismét Krivács Andrást választották meg a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökének

  • Közzétéve Országos hírek

Negyedik alkalommal választották meg Krivács Andrást (Fenyves Szálloda és Konferencia Központ,Baktalórántháza) az idén a 50. jubileumát ünneplő szövetség élére és kapott bizalmat a következő két éves ciklusra - írta meg a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség facebook oldala.

krivacs1fotó: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség©Csárdás Ferenc

Az elnöki poszt mellett a küldöttek megválasztották a következő időszak alelnökeit és a szakmai témákért felelős személyeket.

Vannak, akik folytatják korábban megkezdett munkájukat és vannak új szakemberek is.

Szakács alelnök lett ismét Volenter István (67 Étterem&Bistro, Székesfehérvár), visszatérő Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Szintén folytatásra kapott bizalmat Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda, Sugar Shop) és Hajcsunk Tibor barista alelnök (Pasco Caffe), Barabás Zoltán éttermi alelnök (Barabás étterem, Debrecen). 

Két új személy csatlakozik a csapathoz Szabó Linda (Naturmed Hotel Carbona Hévíz) és Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém) személyében. Linda a szállodai alelnöki, Gyula pedig a szakképzésért felelős alelnöki pozícióban.

krivacsfotó: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség©Csárdás Ferenc

Szakterületekért felelős személyek:
Gulyás Károly (MH BHD Hotel Hadik, Budapest)Nemzetközi kapcsolatokért és nemzetközi versenyekért felelős megbízott)
Németh József (Platán Rendezvényközpont, Kalocsa) Hagyományőrzésért felelős megbízott
Török István (Schnitta Egyesület elnök)Schnitta Sámuel Éttermi Bizottság megbízottja
Némedi József (Egal-Team Kft.) Közétkeztetési versenyekért felelős megbízott
Tímár Attila (Tímár-Panzió, Gyomaendrőd) Junior megbízott

Felügyelő Bizottság:
Miklós Beatrix (Levendel Villa, Hévíz),FEB elnök
Petrezselyem Antal (Petre Cukrászda, Tata), FEB tag
Somorjai Péter (MH BHD Stefánia Palota, Budapest), FEB tag

Az ügyvezetői feladatokat továbbra is Petrezselyem Adrienn (Petre Cukrászda, Tata)
látja el.

A menedzsment két új személlyel bővült:
Tóth Klaudia (Dégenfeld Kastélymúzeum, marketing irodavezető Baktalórántháza)
Pásztor Zsófia (BGE KVIK végzős hallgató, gyakornok)

A közgyűlés keretében tájékoztatást adott Zoltai Anna a Nébih, dr. Török András az MTÜ és Körtvélyesi Anikó az MKIK részéről a legaktuálisabb kérdésekben.

Egy mozgalmas két év után még tartalmasabb elkövetkezendő két évet ígért Krivács András, melyben középpontba a fiatalokat helyezik majd. 2018-ra a szövetség egy önmagát eltartani képes, stabil szervezetté vált. Az elmúlt két év mottója az "értékek mentén" volt. A következő időszaké az "az érték legyen a mérték" lesz.

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség