Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Csaba Kupa - nyírmadai és kisvarsányi sikerek a Nihon Tai/Ju Jitsu színeiben!

  • Közzétéve Sport hírek

Eredményesen szerepeltek a King Cobra Harcművészeti Kultúrális és Sport Egyesület kisvarsányi és nyírmadai jitsukái a 2016.10.01. napján megrendzésre került Csaba Kempo és Sport Jitsu Kupán.

king kobra jitsu000

Tanítványaink név szerint  Szűcs Dóra, Szabó Bence és Jóni Csaba első alkalommal vettek rész a Sport Jitsu versenyrendszerében indított földharc kategóriában, amely nagy lépésnek számít az előrehaladásban. Igazi meglepetés és volt, hogy ebben a számunkra újnak mondható versenykategóriában Dóra első, Bence harmadik Csaba szintén harmadik helyezést értek el! Így bizonyították hogy ott a helyünk a versenyeken, és megéri a kitartás és a sok-sok gyakorlás!

king kobra jitsu001

A versenyzőink eredményesen szerepeltek még a Sport Jitsu versenyrendszeréből kifutó versenyszámnak számító önvédelem kategóriában ahol Jónás Barbara, Tóth Dávid és Szűcs Csaba élvezhette a dobogó legfelső fokáról a rákoscsabai kilátást. Második helyezést Varga Richárd, Fábián Balázs, Jónás Dániel és Szűcs Dóra értek el. Bronz éremmel pedig saját korcsoportjában Filep Zita és Jóni Csaba gazdagodott.

Versenyzőink indultak még Kata formagyakorlat kategóriában, ahol korcsoportjában Szűcs Dóra arany Szabó Bence pedig ezüst érmet kerekített ki egyéni Kata-jával.

king kobra jitsu002

A továbbiakban fontos cél, hogy az önvédelem versenykategóriát leváltó Duo Sytem versenykategóriára készítsük versenyzőinket, mely pontszerző versenyszámnak számít a november 5.-én megrendezendő Sport Ju Jitsu Magyar Bajnokságon. A jitsukák számára a "nagy verseny" előtt is megpróbáltatás vár, hiszen a megszerzett tudásukról október 16.-án tesznek tanúbizonyságot övvizsgájukon.

Az övvizsga után pedig teljes erőbedobással elkezdődik a versenyspecifikus edzés.

Gratuláció a csapatnak a kitartásért, és a sikerekért!

Így tovább az úton!

king kobra jitsu003

king kobra jitsu004king kobra jitsu005king kobra jitsu006king kobra jitsu007

OSU!

Senpai Király Gergő, 1.kyu
King Cobra HKSE

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280