Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 17:52

Sportnap Vásárosnaményban, a Szilva Termál- és Wellness fürdőben

  • Közzétéve Sport hírek

A Veterán Harcművész Klub és a vásárosnaményi Szilva Termál - és Wellness fürdő egész napos családi sportprogramot szervezett 2016. október 29-én, szombaton.

veteran szilva vasarosnameny001

A résztvevők önvédelmi edzés, mérkőzés bemutatók, tanácsadások, úszás és futás között válogathattak kedvük szerint.

veteran szilva vasarosnameny002

A Veterán Harcművészeti Klub edzéssel, övvizsgával egybekötött önvédelmi bemutatója 10-13.30 óra között zajlott, melyen a szervező klub mellett a King Kobra Dojo tagjai is részt vettek Király György vezetésével. Meghívásunkat elfogadta Dankó László a Honvédsuli Egyesület vezetője és néhány fővel részt vettek a rendezvényen. Nagy örömünkre Budapestről Lovas Zoltán és Murbán Géza mesterek meghívásunknak eleget téve képviselték központi anya szervezetünket a Magyar Nihon Tai Jitsu és Nihon Ju Jitsu Sportegyesületet.

veteran szilva vasarosnameny004

Iván János a klub vezetője megnyitó beszédében köszöntötte a megjelent mestereket, és résztvevő jitsukákat, családtagokat, hozzátartozókat, majd tájékoztatta a jelen lévőket, hogy sikeres megbeszélést követően újabb támogatóval bővül a Veterán Harcművészeti Klub. A FRESKA KFT-t Fábián Gábor képviselte. A cég profiljába tartozik a fegyveres-és rendvédelmi taktikai ruházat és kiegészítők forgalmazása.  Végezetül megköszönve a klub fennállása óta eltelt 5 évben kifejtetett szakmai támogatást, Lovas Zoltán mester emlék plakettet vehetett át Iván Jánostól.

veteran szilva vasarosnameny005

Lovas Zoltán mester a központi egyesület nevében üdvözölte a megjelenteket, majd ismertette a napi programot. Az edzéseket Murbán és Lovas mesterek tartották egymást váltva, majd rövid szünet után az arra felkészült jitsukák számot adtak felkészültségükről és léptek magasabb övfokozatra. Gratulálunk nekik! Az edzéseket szabad program követte így a fürdő szolgáltatásait zárásig lehetett maradéktalanul igénybe venni.

veteran szilva vasarosnameny006

veteran szilva vasarosnameny007

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy családi sportnapunk, melyet a Szilva fürdővel közösen rendeztünk jó hangulatú és sikeres rendezvény volt!

sensei Iván János, Osu!  

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280