Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 18, 23:23

Önvédelmi oktatás a kántorjánosi Tudás Házában Szocska Ábel atya megtisztelő jelenlétével

  • Közzétéve Sport hírek

2017. augusztus 29-én harmadik alkalommal tartott önvédelmi foglalkozást Kántorjánosiban a Tudás Házában Iván  János a Veterán Harcművészeti Klub vezetője és tanítványa Varga Máté a helyi gyermekek számára.

kantorjanosi 1Fotók: Nágelné Schmidt Bettina

A foglalkozáson egyre  több  az érdeklődő és a  résztvevő gyermek. Meglepően már a harmadik alkalomra sokat fejlődtek mind a technikák elsajátításában mind pedig fegyelem területén.

"Talán már nevezhetjük foglalkozás helyett  oktatásnak is" - Iván János szavaival élve, aki hangsúlyozta - "A gyerekeket nem verekedni tanítom, hanem azon kívül, önvédelmi technikákat tanulnak, azért hogy meg  tudják  védeni magukat különböző helyzetekben" Az önvédelmi oktató a helyi fiatalok a személyiségüket is igyekszik formálni, tiszteletre, alázatra és fegyelemre való neveléssel, melynek hatása már most érezhető.

kantorjanosi 2

Ellátogatott a Tudás Házába Szocska Ábel atya a nyíregyházi görög katolikus egyházmegye apostoli kormányzója is, aki örömmel látta, hogy újszerű kezdeményezések vannak  Kántorjánosiban.  

Jelenleg Puzsoma Pál és családja támogatásával valósulnak meg az edzések, a továbbiakban bízunk  abban, hogy találunk támogatókat, hogy biztosítani tudjuk   a gyermekeknek az oktatást a lelki és testi fejlődésük érdekében.

Nágelné Schmidt Bettina

kantorjanosi 3kantorjanosi 4kantorjanosi 5kantorjanosi 6kantorjanosi 7

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280