MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

100% tarpai siker a hétvégén - minden csapat győzelemmel zárt

  • Közzétéve Sport hírek

Teljes fordulatszámon pörögnek a tarpai labdarúgók, minden csapatunk bekapcsolódott a versenyekbe. Az elmúlt 39. hét végén értük el az idei első 100 %-os teljesítményt, minden versenyző csapatunk győzelemmel zárt.

tarpa kotajfotó:Sipeki Péter (szon.hu)

- Pénteken az előétel: U-14. Ködöböcz Norbert edző irányításával Jánkmajtison 7:0 arányba nyertek a serdülőink.

- Szombaton délelőtti matiné: U-16. Tarpa-Levelek 5:4, Bertalan Szilágyi csapata hozta a kötelezőt.

- A folytatásban a Megye III. délutáni mérkőzésen a Tarpa II Csapatunk Gergő Dávid vezényletével gólzáporos győzelemmel 18:0 arányba ütötte ki Sonkád csapatát. Megerősítve ezzel a tabellán elfoglalt első helyet.

- A Szilva-napi hangolás sikeresnek bizonyult, vasárnap Megye I Bajnokságban szereplő csapataink folytatták a győzelemsorozatot:

Kótajban előbb az U-19 korosztály lépett pályára Oleksandr Rozman instrukcióit követve 7:0. Magabiztos győzelem, ami ékesen bizonyítja a veretlenül menetelő csapatunk jogos trónolását a tabella élén.

A Felnőtt csapatunk fordulatos mérkőzésen megismételve a pár hete ugyanott elért eredményt: 3:1 arányba hozta a győzelmet Márton István vezetőedző vezetésével.

Az összesített mérleg: 5 mérkőzés, 5 győzelem, 40 lőtt és 5 kapott gól, +35 gólszaldó és ami a legfontosabb: 5x3, azaz 15 pont.

A Bozsik program is mozgalmas hétvégét hozott:

- Az U-11 és U-13 korosztályos csapataink a Regionális "B" Bajnokság soros Tornáján szerepeltek Debrecenben a DLA Pallagi edzőközpontjában.

- Az U-7 és U-9 korosztályok részére összevont Grassroots Torna volt Tarpán, ahol 14 település csapatai vettek részt.

A napfényes őszi délelőttön vidám, versenyző gyerekek zsongásától volt hangos a Tarpai Sportcentrum. Gratulálunk a csapatainknak, sok hasonló sikert kívánunk nekik!

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280