Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 19, 8:43

A 41. hétvége is pozitívan mérleg a Tarpa Sport Club életében

  • Közzétéve Sport hírek

A 41. hétvége is pozitívan mérleg a Tarpa Sport Club életében!

tarpafoci 10

Péntek:

A Megye I. Bajnoki Mérkőzések péntekre előre hozott, TARPA – NAGYECSED részben villanyfényes mérkőzésein a gyász hangulat ellenére nagyon jó szerepelt az U-19 csapatunk. Igaz ugyan, hogy az első gólt mi kaptuk, de ezt követően 14 góllal terheltük az ellenfelünk hálóját. Ezzel változatlanul veretlenül a tabella élén áll csapatunk.

A folytatásban a Felnőtt csapatok feszültek egymásnak. Változatos, fordulatos mérkőzésen a vendégek jutottak vezetéshez. A sikeres egyenlítést követően felváltva uralták a játékot a csapatok, de újabb gól már nem esett, így a játék képének megfelelően pontosztozkodás és döntetlen.

A csapatok a tabellán változatlanul Tarpa 6, Nagyecsed 7. helyen.

-  A szombati nap teljes siker:

Délelőtt az NB II. Észak-keleti Csoportban vitézkedő U-14 és U-15 csapataink léptek pályára a Nyírbátor FC hasonló korú csapatai ellenében. A kicsik 5:0, a nagyobbak 6:0 arányban győzedelmeskedtek. A 14-esek ezzel stabilizálták helyüket a dobogó harmadik fokán. A 15-ösök is elindultak a felzárkózás útján, a nyögvenyelős kezdés után az újraszervezett csapat immár két győzelmet és egy döntetlent ért el. Jó úton halad a felzárkózás útján.

tarpaU14 tarpaU15

A Szombat délutáni Megye III-as Bajnoki Mérkőzésre a szomszédos Kisarba látogatott a Tarpa II Csapata. Folytatva a veretlenségi sorozatot, most épp 6:3-as győzelem a fegyvertény. A csoportelsőségen kívül a góllövő lista élén is Tarpai játékos szerepel: Simon Szabolcs, ismertebb nevén: „Unicum” 17 góllal.

Vasárnap:

Vasárnap délelőtt vidám gyermek zsivajtól volt hangos a Tarpai Sportcentrum. A Bozsik Gassroots Tornára érkező környékbeli települések: Kisar, Szatmárcseke, Tiszakóród, Kölcse, Sonkád, Görög Focisuli, valamint házigazdaként Tarpa A és B csapatai U-7 és U-9 korosztályokkal 10 órai kezdéssel versenyeztek egymással.

A lelkes és vidám küzdelem meghozta a jutalmat, az eredményhirdetésen átadott oklevelek, kis és nagy csokik formájában.

Sipos László

Fotók: tarpafoci1tarpafoci2tarpafoci3tarpafoci4tarpafoci5

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280