Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 19, 8:43

Három a „Magyar Igazság” Tarpán

  • Közzétéve Sport hírek

A Tarpai Sport Club csapatai közül a bajnokságok őszi véghajrája előtt 3 csapat tetszeleg a tabellák élén.

tarpa sc 2

-  Az U-19 Csapatunk egy elhalasztott mérkőzés ellenére is veretlenül odanőtt a dobogó legmagasabb fokára. A Rozman Sándor vezényelte gárda a hét végi Tiszavasvári ellen aratott 4:1 arányú győzelmével továbbra is őrzi helyét. Jó úton halad az őszi bajnoki cím megszerzéséért. 88 rúgott góllal szemben kapott 6 találat igazán imponáló mérleg birtokosai.

tarpa u 19 tab

- Az U-16 Csapatunk szintén a tabella élére állt, mint a lenti kép is bizonyítja. A Szilágyi Bertalan és Veres Csaba edzőpáros csapata a kezdeti nehézségek után, -ugyanis ebben a korosztályban nem volt csapatunk, teljesen új csapatot kellett szervezni,- egyre magabiztosabban veszi az akadályokat, sorra szerzi győzelmeit. Szintén veretlenül, a mérkőzésszámok kiegyenlítődése és a hét végén Baktalórántháza hasonló korú csapata ellen szerzett 8:0-as győzelemmel a dobogó élére került.

tarpa u 16 tab

- Megye III Felnőtt. A Tarpa II. Férfi Csapatunk a harmadik az igazságban. A megye I-es csapatból lábadozó-, szárnyait bontogató ifjú titánok- és a „levezetőző” labdarúgóinknak teret adva indítottuk ezt a csapatot. Az eddigi időszak bizonyítja az ötlet létjogosultságát. Ők is veretlenül állnak a dobogó legmagasabb fokán. 78 gól lőttek, amelyből 18-at Simon Szabolcs /Unicum/ tudhat magáénak. Ezzel Ő is a góllövő lista élén posztol.

tarpa megye III tab

Természetesen a heti versenyprogram nem csak erről a három csapatról szólt.

Hétközi mérkőzésen Debrecenben az Oláh Gábor utcai régi „Loki-pályán” a DSI vendégei voltak az NB II U-14 és U-15 csapataink. A siker ez úttal elmaradt, minkét csapatunk 3:0 arányban maradt alul a jó erőkből álló hazaiakkal szemben.

Az U-14-es csapatunknak szintén nehéz diónak bizonyult a Mátészalkai „A” csapat: a házigazdák 5:2-es győzelmét hozta.

A Megye I. csapatunk Tiszavasváriban vendégeskedett. A játék képe alapján, az edzőink véleménye szerint a szezon legjobb játékát mutatta csapatunk. Ennek ellenére a mérkőzés végén kapott hazai gól megfosztott bennünket az idegenben szerezhető ponttól. 1:0 arányban a hazaiak behúzták ezt a mérkőzést. A tabellán változatlanul a 7. helyen posztolunk. Ha ezen a környéken szeretnénk az őszt zárni, a soron következő, szintén idegenben pontra, pontokra lesz szükségünk.

A Bozsik korosztályok is szorgoskodtak az elmúlt héten. Az U-11 és 13 Alközponti Tornán fogadta pénteken 13 órától a környék egyesületinek hasonló korosztályú csapatait.

 A Regionális „B” Tornán versenyző Bozsik U-11 és U-13-as csapataink vasárnap Balmazújvárosban vendégeskedtek a DSI, a DLA, az Olasz Focisuli, a Kisvárda, a Nyíregyházi Spartacus társaságában. 

Sipos László

Tarpa SC Logo kicsi

4931 Tarpa, Kossuth út 23.
Tel: 06-45/488-006/24

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280