Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Oct 15, 22:06

Túl méretes zakók hétvégéje Tarpa sportjában

  • Közzétéve Sport hírek

Az őszi tanítási szünet miatti átcsoportosítások miatt a 44. hét végén a már megszokott pörgéshez képest kevesebb versenyen vettek részt.

tarpa11

- A Bozsik U-7 és U-9 korosztály összevont Grassroots Tornája szombat délelőtt 9 órától kezdődött kissé ködös, borús időjárási viszonyok között. A Fehérgyarmati és Tarpai Körzetből 14 település focicsemetéi nagy lelkesedéssel kergették a „pöttyöst”.  Az időjárás is kegyes volt és ragyogó napsütésre váltott. A legjobbak táblás csoki és oklevéllel, mindenki más kis csokival jutalmazva elégedetten zárta a napot.

- A Megyei U-16 hazai pályán várta vasárnap 10 órára a Nyírmeggyesek csapatát. Az első fogadta hazai pályán a tabella végén kullogót. A mérkőzés képe ennek megfelelően alakult, gyakorlatilag a játékidő nagy részében a Tarpaiak uralták a játékot és ráerőltették akaratukat az ellenfélre. A belőtt 23 gól önmagáért beszél. Ezzel tovább tart a veretlenségi sorozat és egyre biztosabbá válik az őszi bajnoki cím. Még egy mérkőzést kell hozni Csengerben és teljes lesz a siker!

- A Megye I-ben szereplő csapataink a listavezető Sényő otthonába látogattak. Mindkét csapatunkra komoly mérkőzés várt.

Az U-19-esek a jó erőkből álló és előkelő helyen álló csapat hazai megméretetésére számítottak. A várttól könnyebben 7 : 0 arányú győzelmet aratott az ideiglenesen Veres Csaba gardírozta csapatunk. Jó úton haladnak az U-16-os csapathoz hasonlóan veretlenül az őszi bajnoki cím felé.

A Felnőtt Csapatunk a veretlen, NB szintű játékosok tűzdelt házigazdák ellen bátran kezdett, sőt a 8. percben Antal Roland révén vezetéshez jutottak. Az első félidő 1:1-es döntetlennel zárult. A második félidő már inkább felejtős lehet. A korán belőtt góllal megcibáltuk az oroszlán bajszát és a szünetben zakószabásra indíttatták őket, amit a második félidőben rá is próbálták csapatunkra. Igazán méretesre sikeredett: 7 : 1 a hazaiaknak.

Gratulálunk a Sényőnek, reméljük a Magyar Kupára jó edzőpartnernek bizonyultuk! A futball sors fintora, hogy bár méretes, vagy azon felüli a zakó, de a helyünk a tabellán változatlan. Úgy tűnik, tényleg ráfagytunk a 6. helyre. 

Sipos László