Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 6:43

Nagyecsedi edzőtovábbképzés - jó irányba halad Szatmár-Beregben a kézilabda

  • Közzétéve Sport hírek

Példaértékű az a közösség,mely a 2014-ben Kiss Zoltán és az FTC kézilabda kezdeményezésére elindult. - írta meg facebook bejegyzésében Tankóczi Gyula a Fehérgyarmati VSE elnöke.

IMG 1365

Egy csodálatos hangulatu mérkőzéssel, szerződések aláirásával kezdődött. Folytatódott határon innen és tul ,változó helyszínekkel. A Fradi világklasszis játékosai olyan természetessèggel jönnek térségümkben, mintha Pesten egyik kerületből a másikba utaznának. Minden alkalommal ajándékokkal tele kocsikkal érkeznek vezetők, edzők!

IMG 1361

A válogatott kötelezettsége miatt hiányzott Elek Gábor barátunk,de sms köszöntőjében jelezte,hogy még ekkor sem feledkezik meg erről az eseményről. Làthatóan kezdünk abba az irànyba tartani, melynek pár év múlva kézzel fogható eredményei lesznek. Csak a legnagyobb köszönet illeti meg Nagyecsed vendégszeretetét.

IMG 1363

Polgármester Ur ès csapata nagy szeretettel fogadtak bennünket és a népi hagyomànyok jelen voltak a kulturális és felszolgált ételekben. Az már látható, hogy remélhetően közeljövőben megépülő sportcsarnokuk újra meghatározóvá teszik az Ecsedi kézilabdát. A sport nagyon nagy emberformáló hatalom. Tegnap is a legnagyobb barátsággal fogadtuk a bemutatókat.

IMG 1364

Nagyon sok Erdélyi település képviselője volt közöttünk. A sport összeköt bennünket és ez más területen is példa lehet a közös jövőnk érdekében.Nemsokára helyhatósági választàsok lesznek Erdélyben is.

Mi kézilabdások kivánjuk, hogy olyan vezetők legyenek a települések élén, akik ezt a szellemiséget csak erősitik!

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280