MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Fehérgyarmat és Csenger játssza a döntőt az „Ujj János” Emléktornán, Fehérgyarmaton

  • Közzétéve Sport hírek

„Ujj János” Emléktorna, Fehérgyarmat, 2018. július 28.-i mérkőzések:

Fehergyarmat megyei 1 fociillusztráció!

CSENGER FC-AUSTRIA-JUICE VÁSÁROSNAMÉNY

2:2 (0:2) /Tizenegyes rúgásokkal a Csenger FC győzött, s Ők jutottak a torna döntőjébe, Ők ugyanis három tizenegyest is berúgtak, míg az Austria-Juice Vásárosnamény csapatának, mindhárom rúgó játékosa elhibázta az általa rúgott tizenegyest !/

Fehérgyarmat, 150 néző.

Játékvezető: Kovács Szabolcs (Kopriva Zsolt – Reszegi Serbán)

CSENGER FC: Juhász Sándor, – Mona Árpád, Almási János, Pálfi István, Adrián Stef, - Lázin Botond, Gaál Krisztián, Varga Máté, Reszler Zsolt, - Lengyel Marcell, Katona Pál. Edző: Csík Tibor. (Csereként pályára léptek: Zsiga Zsolt, Orosz Ferenc, Mosdóczi Bence, Kövesligeti László, Algács Benjamin, Császár Tamás.)

AUSTRIA-JUICE VÁSÁROSNAMÉNY: Béres Richárd, – Lakatos István, Géczi István, Sebestyén Gergely, Filep Richárd, - Nagy Miklós, Ács Szabolcs, Smied Péter, Puskás Ádám, - Szabó Roland, Deskó Dávid. Edző: Dudás Zoltán. (Csereként pályára léptek: Kardos Zoltán, Tóth Tamás, Bancsi Gábor, Fejes János.)

Mindkét csapat nélkülözött ma, közel féltucat olyan labdarúgót, akikkel szakvezetőjük, alighanem kezdő játékosként fog majd számolni a bajnokságban, így azonban ma bizonyíthattak azok, akik szeretnék majd magukat a kezdőbe „beverekedni”. A rekkenő hőségben, pergőbb iramú volt az első játékrész, de alapvetően, egy elfogadható második félidőt is produkáltak azért a csapatok. A Vásárosnamény, szinte az egész meccsen uralta a játékot, könnyed, ötletes focit mutattak be, azonban elképesztő mennyiségű ziccert elhibáztak, s a hajrában jött a „feketeleves”, a Csenger, amelynek dícséretére váljék, hogy az utolsó pillanatig nem adta fel, a hajrát alaposan „megnyomta”, és sikerült kiegyenlítenie. Bebizonyították, hogy a fociban, soha nem lehet feladni, mert mindig van remény, csak akarni kell! „Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el... „Több mellettem álló Vásárosnaményi szimpatizáns szájából is elhangzott ez a mondat, s meg tudtam Őket érteni... Hozzátenném, a meccs valamennyi találata, élményszámba menően szép gól volt! S a tizenegyes rúgásokra, én úgy érzem rányomta a bélyegét az, hogy a Vásárosnamény labdarúgói, szinte „sokkhatás” alá kerültek, az elúszott győzelem miatt, míg a Csenger labdarúgóit, alaposan feldobta mentálisan, a hajrábravúrral kicsikart döntetlenjük... A torna döntőjébe tehát a Csenger jutott, s a Vásárosnamény pedig, bronzmeccset játszik vasárnap délután !

Góllövők: Császár Tamás a 87. percben, Kövesligeti László a 91. percben, illetve Nagy Miklós a 17. percben, Szabó Roland a 31. percben.
Jó: Juhász Sándor, Mona Árpád, Pálfi István, Adrián Stef, Gaál Krisztián, Mosdóczi Bence, Császár Tamás, illetve Lakatos István, Géczi István, Nagy Miklós, Ács Szabolcs, Smied Péter, Szabó Roland, Tóth Tamás.

FEHÉRGYARMAT SC – TARPA FC 5:0 (3:0)

Fehérgyarmat, 200 néző.

Játékvezető: Reszegi Serbán (Kopriva Zsolt – Kovács Szabolcs)

FEHÉRGYARMAT SC: Jakocska Csaba, – Orosz Flórián, Gál Richárd Árpád, Antal Roland, Mócsán Erik, - Bartha Ferenc, Imre Zsolt Péter, Veress László, Petrohai Gergő, - Nagy Imre, Istenes Erik. Edző: Siti Ferenc. (Csereként pályára léptek: Szűcs Krisztián, Lucian Dascal Gheorghe, Mihalovics Márk, Farkas Sándor, Imre Márk, Lakatos Ferenc, Szabó Gergő.)

TARPA FC: Sass István, – Ködöböcz Norbert, Törtei Tamás, Szidor Sándor, Lakatos Bence, - Illés Gyula, Stefán Lénárd, Vitalij Djacsenkó, Nagy Gergő, - Nadimov Norbert, Rozman Sándor. Edző: Márton István. (Csereként pályára léptek: Ruszlán Szolomka, Csizmár János, Hripta György, Károly József, Mocsán Patrik, Sütő István, Losonczi Bence.)

Gyász szünettel kezdődött a találkozó, a csapatok, s a közönség, a Fehérgyarmat labdarúgójának, Szatke Márknak, az elhunyt édesanyjáról emlékezett meg………………. Az alapos „vérátömlesztésen”, és fiatalításon átesett Tarpai csapat, rendkívül dinamikusan kezdte a meccset, s már az 5. percben megvolt egy nagy lehetőségük az előnyszerzésre, azonban a javukra megítélt büntetőt, az egyik legrutinosabb, mi több leggólérzékenyebb labdarúgójuk, az elnyűhetetlen Rozman Sanyi, a felső lécre bombázta. Az első negyedóra végén, a Fehérgyarmat megszerezte a vezetést, az egyik friss igazolás, Nagy Imre révén, s a hazaiaknak, az első félidő lefújásáig, még két alkalommal sikerült „beköszönniük”, s időnként, kifejezetten jó volt látni azt a focit, amit bemutattak. A második félidőben, mindkét csapat folyamatosan cserélt, „gyűrték-gyömöszölték” becsülettel egymást a küzdő felek, s akadt egy-két „felpaprikázódós” jelenet is. Siti Ferenc csapatának, még két gólt sikerült szereznie, s végül magabiztos győzelmet aratott, a mezőny legjobbja, Nagy Imre vezényletével, aki három gólt szerzett, s két gólpasszt adott. Ahogy Tukacs Laci Barátunk szokta mondani: „Vót béli a csapatnak !” Úgy gondolom, az eredmény ellenére, a Tarpai szurkolóknak sincs azonban oka az elkeseredésre, mert ebben a megfiatalított csapatukban, a rutinos labdarúgóikkal kiegészülve, meggyőződésem, hogy még lehet sok örömük, az elkövetkezendő bajnoki évadban. Fel fogják ezek az ifjak venni a tempót ! A meccs után, azt meg máris érezhettük, hogy a Fehérgyarmati szurkolók, egészen derűlátó hangulatban voltak………………. SZATI ! A csapattársaid, a mai győzelmüket, s Harbula Balázs ifjúsági csapata pedig, a mai Csengeri tornagyőzelmét, a Te feledhetetlen ÉDESANYÁD emléke tiszteletére ajánlja fel!

Góllövők: Nagy Imre a 14. percben, Nagy Imre a 23. percben, Istenes Erik a 35. percben, Nagy Imre a 64. percben, Lucian Dascal Gheorghe a 78. percben.

Jó: Orosz Flórián, Gál Richárd Árpád, Antal Roland, Imre Zsolt Péter, Veress László, Petrohai Gergő, Nagy Imre (A mezőny legjobbja !), Lucian Dascal Gheorghe, illetve Törtei Tamás, Szidor Sándor, Lakatos Bence, Stefán Lénárd, Vitalij Djacsenkó, Rozman Sándor, Ruszlán Szolomka.

2018. július 29.-i (vasárnapi) mérkőzések:

16 órától: 3. helyért: TARPA FC-AUSTRIA-JUICE VÁSÁROSNAMÉNY

18 órától: 1. helyért: FEHÉRGYARMAT SC-CSENGER FC

Minden érdeklődő szurkolót nagy szeretettel várunk !

Belépő: 500 forint.

Köszönöm hogy ezúttal is megtiszteltek a figyelmükkel, Isten Áldja Önöket !

Hajrá Fehérgyarmat SC !

Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgása!

Sportbaráti Üdvözlettel: Papp Attila /Papsi/, technikai vezető

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280