Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 14, 19:02

Kisvarsányi és nyírmadai sportolók a Ju Jitsu Európa Bajnokságon Bologna-ban

  • Közzétéve Sport hírek

Tartalmas és fárasztó napok vannak a kisvarsányi központú King Cobra HKSE sportolói mögött, négyen is bemutatkoztak a Ju Jitsu Európa Bajnokságon Bologna-ban.

king kobra dojo

Eredményeink:

  • a nyírmadai Szűcs Dóri Ne waza 7. hely Fighting System 9. hely. 
  • a kisvarsányi Rácz Róbert Ne waza 9. hely
  • Párosban Duo System mix kategóriában 7. helyre került az Európai ranglistán.

Kiváló teljesítményt nyújtott Szabó Bence is a csapatból, aki első meccsén szerzett vállsérülése ellenére kitartóan küzdött az ellenfeleivel. Végül a legmagasabb létszámú csapatból a középmezőnyben végzett megszerzett pontjaival. Köszönet továbbá Filep Zitának kitartásáért!

A magyar csapatból hatalmas gratuláció Váradi Zsókának, Tóth Anettnek és Tóth Zoltánnak, a lányoknak arany Zolinak bronz éremmel a nyakában szólt a magyar himnusz! Hatalmas gratuláció egyaránt a kiváló teljesítményéért a teljes magyar válogatottnak!

A bajnokság minden szempontból nagyon tanulságos volt a KC HKSE csapat és a teljes magyar válogatott számára, sokan nemzetközi mezőnyben először mérhették össze tudásukat komoly tapasztalattal rendelkező versenyzőkkel. A jövőbeli céljainkat már a versenyen kitűztük, komoly munka áll előttünk, hogy megvalósíthassuk őket.

Egyre közeleg a Dunakeszi rangsorpontverseny és ezt követően a Magyar bajnokság időpontja, így a fejlődés nem állhat meg.

Személy szerint kívánok kitartást és nagy előrelépést a csapatnak!

Köszönet Támogatóinknak, továbbá a Kisvarsányi és Nyírmadai önkormányzatnak, hogy ez a hatalmas lehetőség a csapat számára megvalósulhatott.

Köszönet továbbá Róbert Rácz tiszteletes úrnak az elmúlt 4 napban nyújtott kitartó támogatásárét, a felkészítésben nagy segítséget nyújtó edzőknek, a szülőknek, hiszen rengeteget tettek ők is az elmúlt 4 nap eredményeihez.

Király Gergő