MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Nyíregyházi tűzoltó nyerte a kategóriájában a debreceni maratont

  • Közzétéve Helyi hírek

Nyíregyházi tűzoltó nyerte a kategóriájában a debreceni maratont

tuzoltomaratonon

A helyi futók által szívesen látogatott debreceni nagyerdőben rendezték meg vasárnap délelőtt a Nagyerdei Terepmaraton elnevezésű futóversenyt, amelyre az ország több pontjáról érkeztek a katasztrófavédelem munkatársai is. A versenyzők három távon mérték össze erejüket.

A résztvevőket a rendezvény főszervezője, Varga Imre maratonfutó és Kovács Ferenc tű. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte. A bemelegítés után első körben a maratonisták indultak el, ezt az embert próbáló távot a katasztrófavédelem munkatársai közül a nyíregyházi Péter Tibor c. tű. főtörzsőrmester teljesítette. Ezután a gyerekek indultak el 1,2, illetve 2,4 kilométeren, ezen a megmérettetésen több, a katasztrófavédelemnél dolgozó munkatárs gyermeke is szép eredménnyel végzett.

Tízperces eltérésekkel indult a félmaraton és a negyedmaraton csoportja. A félmaraton távon a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából érkezett Braun Csaba tű. őrmester lett az első, másodikként a szintén Pest megyei Madai Sándor tű. százados ért a célba, harmadik pedig a hajdúnánási Domoszlai Attila c. tű. alezredes lett.

Negyedmaratonon indult a legtöbb tűzoltó, ezen a távon Hajdú-Bihar megyeiek érték el a legjobb helyezéseket. A nők mezőnyében első helyen dr. Szentkirályiné dr. Sovány Ágnes tű. őrnagy végzett, a második Papp-Kunkli Nóra lett. A férfiak között a dobogó legfelső fokára a hajdúnánási Nagy Nándor tű. őrmester állhatott, második a szintén hajdúnánási Síró Norbert tű. őrmester lett, míg a harmadik helyen a debreceni Varga Imre c. tű. főtörzsőrmester végzett.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280