Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 14, 19:02

Kiállítás Herczegné Andrássy Éva, a Beregszem Egyesület alapító elnöke emlékére

  • Közzétéve Beregszem

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt, családját és barátait a Beregszem Egyesület alapító elnökének, Herczegné Andrássy Éva emlékére létrehozott kiállítás megnyitójára 2017. február 3-án 16.00-kor a Vásárosnaményi Művelődési Központ kiállítótermébe.

beregszem

A kiállításon bemutatjuk a Herczegné Andrássy Éva ötletéből és szervezésében elindított mintakendőket, az általa művészetileg vezetett egyesület tagjainak zsűrizett és kimagasló színvonalú munkáit, valamint az általa tanított, motivált tanulók azóta készült alkotásait.

A kiállítás megnyitójára az érdeklődőkön túl nagy szeretettel várjuk mindazokat, akik ezen páratlan kincsek létrehozásában ott hagyták értékes lenyomatukat, vagy e munkákban segítettek! Szeretnénk fotókon, videókon keresztül is megőrizni az emlékeket, ezért a készítőkkel, szervezőkkel felvételeket, interjúkat készítünk, amelyeket a későbbiekben bemutatunk.

A megnyitón Dr. Puskásné Oláh Júlia népi iparművész,a népművészet mestere, az Aranykapu Népművészeti Egyesület elnöke méltatja az Éva munkásságát.

Köszöntőt mond:

Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő,

Baracsi Endre, az Értéktár Bizottság alelnöke, a rendezvény fővédnöke,

Filep Sándor, Vásárosnamény Város Polgármestere, a rendezvény védnöke.