MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 8:32

Felső - Tisza Völgye népszerűsítése a Vajdaságban

  • Közzétéve Kultúra

A Felső - Tisza Völgye Információs Központot működtető Falvak Kultúrájáért Alapítvány minden lehetőséget kihasznál térségünk népszerűsítése, a települések kapcsolati bővítése érdekében.

haromhatar

 

Így tette ezt az elmúlt héten az ULMUS Kulturális Egyesület által a vajdasági Oromhegyesen megrendezett VI. nemzetközi fafaragó táborában.  A Dunai Nemzetközi Alkotókör tagjaira alapozott határon átívelő értékteremtés központjában a Aradi vértanúk emlékhelyének kialakítása állt. A magyarkanizsai temetőnek adományozott alkotás alkalmat ad a jövőben a „Nemzeti gyásznapon” hőseinkre való megemlékezésre.

aradi vertanuk

Az alapítvány bemutatta a Vásárosnamény központú térség természeti és épített örökségét, valamint településeinek értékeit a vajdasági vezetőknek, a térség újságíróinak és civilszervezeteinek. Nick Ferenc kuratórium elnök megbeszélést folytatott Nyilas Leonov Anitával a Magyar Nemzeti Tanács alelnökével, amely során áttekintették az együttműködési – ezen belül különösen az ifjúsági és az önkormányzati kapcsolatok bővítésének – lehetőségeit.

diszpad1

A találkozó zárásaként a kuratórium elnöke információgyűjtő látogatásra hívta meg az Alelnököt a Felső - Tisza völgye vidékfejlesztési térségbe és a Tisza forrásvidékére.

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280