Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Nagy sikerrel zárult az első Kisvárdai Anna Bál

  • Közzétéve Kultúra

A nagy kíváncsisággal várt I. Kisvárdai Anna Bál a város főterén a Demecseri Fúvós Zenekar pergő ritmusaira, hangulatos utcai felvonulással kezdődött, melyen a résztvevőket több százan köszöntötték a város polgárai közül, gyakran tapssal, üdvrivalgással.

annabal

A Rétközi Múzeumban Joó Géza, a Panoráma Világklub szóvivője mutatta be a szépségverseny résztvevőit, majd a főszervező Kisvárdai Jótékony Nőegylet nevében Lénárt Andrásné elnök, a bál háziasszonya köszöntötte a vendégeket.

„Az 1886. novemberében megalakult „Kisvárda és vidéke nőegylete” névre hallgató „elődünk” is sok bált rendezett. Ennek az egykori nőegyletnek a nyomdokain szeretnénk haladni, így szerveztük meg hagyományteremtő szándékkal az első Anna-bált a társasági, közösségi élet, a báli tradíciók felélénkítése, a jótékonysági adománygyűjtés szándékával.” - mondta köszöntőjében Lénárt Andrásné, aki a Nőegylet nevében megköszönte minden jelenlévőnek, hogy jó hangulatot teremtve részesei voltak az első bálnak, illetve köszönetet mondott minden szponzornak és szervezőnek, akik hozzájárultak a bál megrendezéséhez és a várt sikerhez.

A teljes cikk elolvasható, valamint további fotók itt: www.kisvarda.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280