Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem- bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át!

  • Közzétéve Kultúra

Ez a kis falucska egy gyöngyszem a Tisza partján. Az ártéri erdő, a hullámzó fű, színes virágok, a ködbe vesző, kanyargó utak a töltésen, mind egy-egy fotótéma, ami megér egy kattintást. 

Kazai bela kiallitas 001

A kiállítással egy bringatúrára hívom a tisztelt érdeklődőket.

Közösen megnézzük a nagy tölgyfát a Tisza partján, amely a régi katonai térképeken is szerepel. Kóborlunk az erdei utakon, meglessük a behajló bokrok lombján keresztül a lassan csordogáló vizet, beleülünk egy halász ladikba és csodáljuk a nap csillogását a hullámokban.

Kazai bela kiallitas 002

Tavasszal kucsmagombát gyűjtünk, nyáron hangya nézetből figyeljük a kanyargó ösvényt, ősszel színes leveleket fotózunk, télen a kopár bokrokon keresztül szemléljük a naplementét a frissen szántott barázdák fölött.  

Ezek olyan igaz gyöngyök, melyekért érdemes felkelni fotelből a tv elől és sétálni egyet a természetben. 

Tartsanak velem!

Kazai Béla

Kiállításmegnyitó 2017. november 10-én (péntek) 16.30-kor Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban (Nyíregyháza, Szabadság tér 2.). 

Kazai bela kiallitas 003Kazai bela kiallitas 004Kazai bela kiallitas 005Kazai bela kiallitas 006Kazai bela kiallitas 007Kazai bela kiallitas 008Kazai bela kiallitas 009Kazai bela kiallitas 010

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280