Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 14:27

Gyerekek kirándulhattak Debrecenbe a Tiszakerecsenyi Református Tanítva Szeretve Csoport szervezésében

  • Közzétéve Kultúra

2017. november 11-én kora reggel a Tiszakerecseny Református TSzCs (Tanítva Szeretve Csoport) buzgó kis tanulói szüleikkel és a gyülekezet önkénteseivel együtt nagy napra készültek!

tiszakerecseny 1

Első alkalommal kirándult együtt a kiscsapat és az úticél nem más volt, mint Debrecen! Bár 8:30 –ra volt tervezve az indulás, szinte mindenki korábban érkezett és izgatottan várta, hogy végre felszállhasson a buszra.

A szülők és az önkéntesek a TSzCs két pedagógusával, Gizike nénivel és Gabi bácsival együtt szendvicseket készítettek az útra. A buszok útra keltek és elérkezett az első állomás Jánd, ahol a helyi Bölcs Salamon Tanoda (EFOP-3.3.1-15-2015-00138) diákjaival folytatódott utunk.

tiszakerecseny 5

Az első állomás a KOCKAFESZT volt, ahol óriási LEGO terepasztal kiállítás, hatalmas modellek, börze, programok, játékok, játszóház várt minket. Nemcsak nézelődhettünk, de építkezhettünk és kipróbálhattunk izgalmas LEGO csodákat is. A program keretében betekinthettünk a kiállító partnerek munkásságba is. Kiállítással készült a nyíregyházi LEGO® gyár, a Tisza-tavi Ökocentrum, a Derecskei Gyümölcsös, a Blocks Magyarország Magazin, a Napraforgó Kiadó, és a „tekerd!” csoport.

tiszakerecseny 6

Miután mindent alaposan megnéztünk és kijátszottuk magunkat, ebédeltünk a Debrecen Plázában. A Mcdonald’s után a Kossuth térre sétáltunk át, ahol éppen a Márton-napi libalakoma fesztivál zajlott. A vásározók tömegében sok érdekes dolgot láttunk, és sikerült mindenki számára vásárfiát venni, hogy legyen emlékünk erről a csodás napról!

tiszakerecseny 4

Hazafelé a busz zsongott. Az élmények, az izgalom, a jókedv hangjai töltötték be az utasteret. Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek az előkészületekben, a kiránduláson, és azoknak is, akik imádságban hordoztak bennünket, hogy épségben, élményekkel gazdagon térhessünk haza!

Veress Róbert lp.

tiszakerecseny 2tiszakerecseny 7

tiszakerecseny 3

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280