Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 16:44

Ma 82 éves Törőcsik Mari

  • Közzétéve Kultúra

Idén májusban kórházi ágyában a Markusovszky kórházban vette át az Emberi Hang Életműdíját Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Születésnapja alkalmából, Patak Gábor az Emberi Hangon az Életért Egyesület elnöke köszöntötte táviratban:

torocsik mari Rácz Kati és Törőcsik Mari egy korábbi Pepita Gálán. Kató a gálán fellépett és a művésznő külön kívánsága volt, a hallottak és látottak alapján, hogy Rácz Katival megismerkedhessen. Mindkét Művésznő Emberi Hang dìjjal kitüntetett. ©Ajtai Péter

Tisztelt Művésznő!

Az Emberi Hangon az Életért Egyesület nevében köszöntöm Önt születésnapján. Tetszik tudni, mi vagyunk azok, akik ott térdepeltünk a kórházban az ágyánál májusban. Öröm számunkra, hogy az Emberi Hang Életműdíját átvette tőlünk akkor.

Úgy van jelen mindennapjainkban, mint Pataki Mari, aki a körhintán mosolyog és élvezi az életet. Úgy van jelen, mint aki kitartó, tehetséges és emberi.

Örülök, hogy 82. születésnapján köszönthetem és kérem Önt mindannyiunk nevében, hogy gyógyuljon meg, mert Magyarország legtöbb kitüntetésben részesülő művésznőjétől még tanulni szeretnénk.

Ígérje meg nekem, hogy 2018-ban a díjátadónkon együtt köszönthetjük Önnel a legújabb díjazottakat. Ígérje meg, hogy számíthatunk jelenlétére, erejére és hitére. Egy mondatát idézve: „Ma az a divat, hogy mindenki magával foglalkozik. Tönkretettük a Földet, de remélem, még épp idejében rájövünk, hogy egymáson segíteni is jó.„

Mi segítünk civil szervezetként a rászorulókon. Ön segítsen rajtunk azzal, hogy ez a Föld szebb legyen. Örvendeztessen meg ikonikus színészmesterségével, mutassa meg, hogy hite töretlen és tanítson, hogy segíteni, de szeretni is jó.

Most valamennyi díjazottunk, egyesületi tagunk és rajongói nevében kívánok boldog születésnapot Önnek!

Patak Gábor elnök

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280