MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 11:53

Segítők Napja Máriapócson

  • Közzétéve Kultúra

Máriapócs – 2017. november 18-án szombaton, a Vigyázzunk Egymásra Egyesület bensőséges ünnepségen mondott köszönetet tagjainak és segítőinek önzetlen munkájukért.

Mariapocs segitok napja 1Fotó©Vonáné Pásztor Éva

A civilszervezet rendkívül szerteágazó karitatív munkát folytat. Ruhát gyűjtenek, parlagfű-mentesítést végeznek, karácsony idején megörvendeztetik az idősek otthonában lakókat kántálással, saját készítésű mézeskaláccsal. Szerveztek „Ki mit tud?”-ot, író-olvasó találkozót. Adományokból újraélesztő-készüléket vásároltak, s összefogásuknak köszönhetően immár elkészült a 740. szívpárna a mellműtéten átesettek számára.

Ezen a délutánon az Emmánuel Zarándokközpontban gyűltek össze, ahol jelen volt Orosz István kegyhelyigazgató parókus atya, Imre Margit Ágota OSBM bazilita nővér, Papp Bertalan a város polgármestere, Képviselőtestületi tagok, akik közül van a segítő munkában résztvevő is.

Mariapocs segitok napja 2Balázs Csabáné elnök lányával, Dr. Pazonyiné Balázs Zsuzsával Fotó: Archív

Többen megemlítették, hogy mindez nem valósulhatna meg az Egyesület mozgatórugója, az elnök Balázs Csabáné nélkül. Farkas Árpádné versével, a tagok virággal, Palóczy Lajosné díszpolgár ajándékkal köszönte meg a közel tízéves sokoldalú munkát.

A tevékenységükről fotókiállítás is készült, a köszönő leveleket pedig két albumban helyezték el.

Palóczy Timea

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280