Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 22:11

Mikulás az aranyosapáti iskolában

  • Közzétéve Kultúra

Eljött végre a december, ezt a hónapot, gyerek és felnőtt is várja. December havában egyik jeles nap a másikat éri.

aranyosapati mikulas 000

Az ünnepek lehetőséget adnak arra, hogy kizökkenjünk a hétköznapokból. Mivel közösségben éli át a gyermek, ezért erősítik az összetartozást, a kisebb-nagyobb csoporthoz való kötődést. Az ünnepek megélése, átélése segíti az ünnepelni tudást, mely a családi otthonokban tovább folytatódik.

aranyosapati mikulas 001

Mikulás napja van ma. Nagyon sok gyerek várta már ezt a napot. Nem hiába, hiszen találkozhattak a Mikulással itt az iskolában. 2017. december 6-án rendeztük meg iskolánkban a Mikulás-napi ünnepséget, amelyen az alsó tagozatos osztályos tanulóink egy kedves kis műsorral lepték meg társaikat

aranyosapati mikulas 002

A gyerekek nagy örömmel fogadták az előadást, amelynek keretében, énekeltek, verseltek, zenéltek Megérkezett a Mikulás (mert jók voltunk)! A műsor végén minden gyermek kapott tőle egy csomagot is, mely reméljük, kikerült otthon az ablakokba. Köszönjük a Mikulásnak és segédeinek és a község Önkormányzatának a csomagokat.

aranyosapati mikulas 003

A Mikulás a tanító néniket is meglepte, akik persze nagyon örültek a nem várt eseménynek..Virgácsot talán senki nem kapott, mi legalábbis nem láttunk egyetlen Mikulás-csomagban sem. Jó érzés tudni, hogy itt bizony csupa-csupa jó gyerek lakik!

aranyosapati mikulas 004

A remek hangulatú délelőttöt Gáti Melinda , Sebestyén Éva, Puskás Gyöngyvér nevelők szervezték. Köszönjük a gyerekek felkészítését! Az énekeket betanította: Sebestyén Zoltán. A fotókat Faragó János készítette. Megígérjük, hogy jók leszünk. Reméljük, jövőre is ellátogat majd hozzánk!

Benkő Zsigmondné

aranyosapati mikulas 005aranyosapati mikulas 006aranyosapati mikulas 007aranyosapati mikulas 008aranyosapati mikulas 009aranyosapati mikulas 010aranyosapati mikulas 011aranyosapati mikulas 012aranyosapati mikulas 013aranyosapati mikulas 014aranyosapati mikulas 015aranyosapati mikulas 016aranyosapati mikulas 017aranyosapati mikulas 018aranyosapati mikulas 019aranyosapati mikulas 020

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280