Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Kerek házassági 50, 55, 60 és 65 éves évfordulójukat ünneplő házaspárokat köszöntöttek

  • Közzétéve Kultúra

A Szabolcs-Szatmár-Bereg-Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége a hagyományos idősek karácsonyi ünnepségét a nyíregyházi Római Katolikus Társszékesegyházban rendezte.

koszontes 1fotók©Sápi Istvánné

Már 21 éve, minden év karácsony táján köszöntik a kerek házassági 50, 55 és 60, 65 éves évfordulójukat ünneplő házaspárokat. Ezen a keddi napon 29 házaspárt köszönthettünk, akiket a Társszékesegyház plébánosa áldott meg őket.

Köszöntötte az ünnepelteket és a résztvevőket a Nyugdíjas Szövetség elnöke, Román Demeterné  valaminz Seszták Oszkár a Szabolcs Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke.

koszontes 4

A műsort szolgáltatta, a Társszékesegyház énekkara, Pócspetri település Generációs amatőr csoportja valamint Gerendás Péter zeneszerző, színművész

Ritka alkalom, hogy egy 65 évfordulós házaspárt is köszönthetnek, Rózsás József és felesége is jelen volt az ünnepségen.

koszontes 2

A vásárosnaményi Esze Tamás nyugdíjas klub ünneplő házaspárját Vass Sándort és kedves feleségét, Kállai Erzsébetet is a mai napon köszönthettük. Jó egészséget, hosszú boldog évet kívánunk szerettei körében.

koszontes 3

Sápi Istvánné

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280