Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Sep 22, 15:53

Kultúrházak Éjjel-Nappal - Keresztszemes kiállítással és humorral folytatódik a rendezvény Vásárosnaményban

  • Közzétéve Kultúra

Már a nulladik napon, csütörtökön elkezdődött a Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozat Vásárosnaményban, Vitka városrészben a helyi versbarátok találkoztak.

kulturhazak

Az országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Művelődési Központ szervezésében pénteken egy néptánc Flash Mobbal lepték meg a Vásárosnamény lakóit. A főtéren a buszra várakozó tömegben népzenészek és néptáncosok jelentek meg, akik szatmári táncokat mutattak be.

A programok szombaton is tovább folytatódnak, egy kiállítással emlékeznek meg a Beregszem Egyesület tagjai alapító elnökükre az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel eltávozott Herczegné Andrássy Évára. A kiállításon az egyesület keresztszemes munkái, valamint a tanárnő tanítványainak festményei és rajzai mellett bemutatásra kerülnek a már világhírűvé vált keresztszemes mintakendők. A kiállítás megnyitója szombaton 16.00-kor lesz megtartva a Művelődési Központ kiállítótermében.

A programsorozat befejező előadása egy Stand-Up műsor lesz, a színpadon Benedek Zalán humorista fog "előadást" tartani a férfi-női kapcsolatkoról 18.00 kezdettel.

A programokra minden érdeklődőt szeretettel várnak.