Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 10:26

Ismét Udvarias Esték a Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházban

  • Közzétéve Kultúra

2018 nyarán ismét megnyitja kapuit az Udvarias Esték rendezvénysorozat. Szívünknek nagyon kedves ez a program, mellyel célunk továbbra is a régi: kellemes nyáresti szórakozást szeretnénk nyújtani a kikapcsolódni és töltekezni vágyó vendégeinknek.

Mátészalka16

Ebben az évben is igyekszünk minél színesebb programot összeállítani, hogy mindenki választhasson kedvére valót. Van a tarsolyunkban színház, minden műfajban és sok szép muzsika. Jönnek hozzánk vendégművészek, amatőr és profi színjátszók határon innen és túlról, és természetesen helyi büszkeségeink is megajándékoznak majd bennünket egy-egy szép estével.

Július 05-én, csütörtökön a Szatmár Hangja Koncerttel indul a sorozat, majd egy hét múlva Nádasy Erika, a Miskolci Nemzeti Színház színművészének Piaf-estjére várjuk közönségünket.

Kétnapos fesztiválunk, a XVII. Amatőr Színjátszó Találkozó is az Udvarias Esték szövetébe ágyazódik, amikor is július 20-21-én, (pénteken és szombaton) helyi és vendégcsoportok állnak a színpadra és mutatják be előadásaikat.

Ezt követő csütörtökön kedves ismerős, a Csavar Színház társulata látogat el városunkba, Arany  János A nagyidai cigányok című vígjátékával. Bátran ígérhetjük, hogy jó szokásukhoz híven, rengeteg ötlettel, humorral szórakoztatnak majd bennünket.

Idei sorozatunkat a mátészalkaiaknak oly kedves Bereczky Band estjével zárjuk augusztus 02-án. Addig azonban vár ránk sok kellemes nyári este, mely alkalmakra nagy szeretettel várjuk Önöket!

Zsoldos Judit, Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280