Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 14, 18:13

Ismét Udvarias Esték a Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházban

  • Közzétéve Kultúra

2018 nyarán ismét megnyitja kapuit az Udvarias Esték rendezvénysorozat. Szívünknek nagyon kedves ez a program, mellyel célunk továbbra is a régi: kellemes nyáresti szórakozást szeretnénk nyújtani a kikapcsolódni és töltekezni vágyó vendégeinknek.

Mátészalka16

Ebben az évben is igyekszünk minél színesebb programot összeállítani, hogy mindenki választhasson kedvére valót. Van a tarsolyunkban színház, minden műfajban és sok szép muzsika. Jönnek hozzánk vendégművészek, amatőr és profi színjátszók határon innen és túlról, és természetesen helyi büszkeségeink is megajándékoznak majd bennünket egy-egy szép estével.

Július 05-én, csütörtökön a Szatmár Hangja Koncerttel indul a sorozat, majd egy hét múlva Nádasy Erika, a Miskolci Nemzeti Színház színművészének Piaf-estjére várjuk közönségünket.

Kétnapos fesztiválunk, a XVII. Amatőr Színjátszó Találkozó is az Udvarias Esték szövetébe ágyazódik, amikor is július 20-21-én, (pénteken és szombaton) helyi és vendégcsoportok állnak a színpadra és mutatják be előadásaikat.

Ezt követő csütörtökön kedves ismerős, a Csavar Színház társulata látogat el városunkba, Arany  János A nagyidai cigányok című vígjátékával. Bátran ígérhetjük, hogy jó szokásukhoz híven, rengeteg ötlettel, humorral szórakoztatnak majd bennünket.

Idei sorozatunkat a mátészalkaiaknak oly kedves Bereczky Band estjével zárjuk augusztus 02-án. Addig azonban vár ránk sok kellemes nyári este, mely alkalmakra nagy szeretettel várjuk Önöket!

Zsoldos Judit, Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700