Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 20, 19:02

Különleges előadás az aranyosapáti iskolában

  • Közzétéve Kultúra

EFOP-3.1.8-17-2017-00027 Együtt,testvérként az Aranyosapáti iskolával pályázat keretében koncert volt az iskolában. 2018. szeptember 13-án iskolánkba látogatott a CSET zenekar képviseletében Csépai Eszter színművésznő, énekes, szinkronszínész, filmszínész.

aa4

Több budapesti színházban dolgozott, dolgozik (jelentősebb filmek: Martfűi rém, Saul fia, Sunset) énekes és Molnár György énekes, dalszerző, gitáros (Eszter-lánc mesezenekar, Aphonia, Sajtkukacz), tíz éve dolgozik Lackfi Jánossal és Varró Dániellel. Fantasztikus percekkel ajándékozták meg a művészek tanulóinkat.

aa1

A repertoárban kortárs költők megzenésített művei szerepeltek. Többek között Lackfi János és Varró Dániel versei csendültek fel. Az előadást a vidámság, a humor és a felhőtlen szórakozás jellemezte. Az előadók bevonták a gyerekeket az előadásba, így nem csak nézői és hallgatói voltak, hanem aktív résztvevői is. 

aa2

A nebulókhoz nem igazán áll közel a kortárs irodalom, de a műsor nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez a szakadék szűküljön. A versek szövege, mondanivalója közel állt az iskolás korosztályhoz. Az élményt csak fokozta a zenei és előadói virtuozitás.

aa3

Köszönet a szervezőknek és az előadóknak a feledhetetlen élményért. Beszéljenek erről a műsor alatt készült képek. Köszönjük Nektek Eszter és György!

Benkő Zsigmondné

EMMI CsaladokEve STATIKBANNER nov 700x700 gif