MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 14:59

Felső Tisza Völgye Minőségi Védjegy! 2016. április 30.-ig lehet pályázni, akár magánszemélyeknek is!

  • Közzétéve Kultúra

Pályázat „Felső Tisza Völgye Minőségi Védjegy” elnyerésére

hollandia

1. Kiíró: Falvak Kultúrájáért Alapítvány (Budapest) és a Felső - Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület (Vásárosnamény)

2. Pályázat címe: „Felső Tisza Völgye Minőségi Védjegy”

3. Beérkezési határidő: 2016. április 30.

4. Pályázhatnak: önkormányzatok, civilszervezetek, vállalkozók és magánszemélyek

5. Pályázatról:
(a) Alapítók céljai: A helyi termékek és szolgáltatások elismerésével, országos és nemzetközi népszerűsítésével a hátrányos helyzetű térség életminősége fejlődésének, valamint az integrált négyeshatár-menti együttműködés elősegítése.

(b) A védjegy célja: A helyi termékek és szolgáltatások eladhatósági szintjének fokozása, a vállalkozások versenyképessége megőrzése, és innovatív megoldások elismerése. Ezen belül:

 a megfelelő szakmai alapon, és korlátozott számban adományozott elismeréssel fokozni a minőségi termék és szolgáltatás iránti keresletet;

 az elismert termékek és szolgáltatások hazai és külföldi bemutatón és vásáron, országos minősítéseken való részvételének elősegítése;

 a termékek határon túli elhelyezése lehetőségeinek szélesítése, valamint a szolgáltatások iránt érdeklődő beutazó forgalom emelkedése;   

a vásárlói bizalom, a tudatos fogyasztói magatartás kialakításának elősegítése.

(c) 2016. évben 3 - 3 elismerés kerül átadásra termék és szolgáltatás kategóriában.

(d) A pályázat formája kötetlen, azonban abból a pályázó szervezet (személy) és az elismerésre javasolt termék vagy szolgáltatás leírását úgy kell csatolni vagy a maga valójában bemutatni, hogy az a bíráló bizottság által egyértelműen értékelhető legyen.

(e) A pályázaton részt vehet minden, a pályázati csoportok szerinti, a pályázat céljainak megfelelő „Felső Tisza Völgye” földrajzi térségében – beleértve a határon túli területeket (Észak Erdély (Partium), Kárpátalja, Kelet Szlovákia (Felvidék), de elsősorban a Felső Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület településén – gyártott, forgalmazott, sorozatgyártásra alkalmas áru és önálló szolgáltatás.

6. A pályázat benyújtásának határideje 2016. április 30.

7. A döntést a meghírdető szervezetek által különböző szakterületekről felkért zsűri végzi. Az országos, valamint a térségi és a helyi fejlesztési stratégiák figyelembevételével meghirdetett elismerésre vonatkozó döntésnél kiemelt hangsúlyt kap munkahelyteremtő és életminőség-fejlesztő képesség.

8. Az elismerések adományozása 2016. május 14-én, VI. Magyar Világtalálkozóval összehangolt III. Felső - Tisza Völgye Expon történik.

9. A pályázat szervezését a Falvak Kultúrájáért Alapítvány által működtetett Felső Tisza Völgye Információs Központ végzi

Cím: 4634 Aranyosapáti Kossuth Lajos út 26.  

További információ: www.ftvik.shp.hu, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280