Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 14, 18:13

Díjazták az Év Tourinformátorát

  • Közzétéve Látnivalók

A Tourinform irodák munkatársai, valamint a Tourinform Szövetség elnökségi tagjainak szavazatai alapján Az év Tourinformátora díjat 2015-ben Liptákné Juhász Anikó, a Tourinform Vásárosnamény iroda vezetője nyerte el.

IMG 1694

A díjat az Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, Máté Kinga belföldi igazgató, valamint Ács Szilvia és Jakus Beáta, a Tourinform Szövetség alelnökei adták át Utazás kiállításon.

IMG 1681

A Magyar Turizmus Zrt. és a Tourinform Szövetség a kiváló idegenforgalmi szakember elismerésével is hangsúlyozni kívánta a bel- és külföldi turisták számára nélkülözhetetlen személyes információnyújtás fontosságát és a szakmai háttérmunka jelentőségét. Az irodák munkatársainak személye meghatározó, hiszen a Tourinform irodák az ország kirakataként szolgálva a térség vendégszeretetét közvetítik, így munkájukkal nagymértékben hozzájárulnak az adott terület idegenforgalmának fellendítéséhez. A díj Vásárosnamény város idegenforgalmának elismerése is egyben.

IMG 1691

Liptákné Juhász Anikó 1981-ben, az akkor nyíló Nyírtourist Utazási Irodában idegenforgalmi szervezőként kezdett el dolgozni, majd egy kis kitérővel több területen is kipróbálta magát. A turizmus és a kultúra területén két civil egyesületet hívott életre, 2001-ben pedig a vásárosnaményi Tourinform iroda megnyitásának feladatát vállalta fel.

A megye jelenleg egyetlen egész évben nyitva tartó Tourinform irodájában annak megnyitása óta tölti be az irodavezetői posztot és látja el a városmarketing feladatokat. Úgy érzi, megtalálta a helyét, ez a munkahely és szakmai háttér biztosítja mindazt, ami értékes számára.

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700