Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 17:15

Bundás kolbász

Hozzávalók:

bundas kolbasz70 dkg darált hús,
3 zsemle,
só, bors, 1 kanál Vegeta,
4 kanál zsemlemorzsa,
1 kanál tejföl,
1 reszelt hagyma,
2 dl tej,
4 tojás,
pirospaprika, gyömbér,
1 szál lángolt kolbász.

Elkészítése

A darált húst összekeverjük a tejbe áztatott zsemlékkel, 4 tojással, 2 kanál zsemlemorzsával, pirospaprikával, reszelt hagymával, sóval, borssal, reszelt gyömbérrel, egy kanál Vegetával.
A masszát vizes deszkán szegletes alakra vékonyan szétterítjük.
Ráfektetjük a lángolt kolbászt, és felcsavarjuk.
Kívül megszórjuk zsemlemorzsával, olajozott tepsibe tesszük, és sütőben, lassan átsütjük.
Ha elkészült, fölszeleteljük, és sült burgonyával, salátával tálaljuk.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280