dfsdf >
Logo

A Fenyves Szálloda cukrásza a világ legjobbjai között

Fenyves Szálloda és Konferencia Központ éttermének cukrásza Kézi Sára a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Cukrász és Szakács válogatottját erősíti!

fenyvesfotó: Fenyves Szálloda és Konferencia Központ

Jelenleg Riminiben, a WACS Global Pastry Európai döntőjében folynak a versenyek, amelyek tétje a kvalifikáció a 2020-ban Szentpéterváron megrendezésre kerülő világbajnokságra.

Fenyves Szálloda és Konferencia Központ éttermének cukrásza Kézi Sára, valamint az Avalon Park Resort cukrásza Nagy Csaba a Cukrász Világbajnokság Európai selejtezőjében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, melyet a zsűri arany minősítéssel díjazott, ezzel sikeresen kvalifikálták magukat a világbajnokságra!

 A képen látható munkájuk a világversenyeken rendre élen végző északi országok elismerését is kivívta:

fenyves 1

forrás: Fenyves Szálloda és Konferencia Központ

©2016 Három Határ Hírei. Minden jog fenntartva.