dfsdf >
Logo

Sorban állnak az angyalhaj csokis fagylaltért

Elsőként készített fagylaltot angyalhaj csokoládéból Magyarországon Jakabfi Dávid patissier, a modern hazai cukrászat egyik ismert alakja.

angyalhaj

Az új desszert puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készül, s máris hatalmas népszerűségnek örvend nagykanizsai műhelyében.

A termék iránt akkora a kereslet, hogy sorok állnak a cukrászdánál, és bővítik a kerthelyiséget is.

"Az angyalhaj csokoládé alapja a savas, citrusos ízjegyekkel tarkított ruby csoki. Ez 6-7 évvel ezelőtt már sláger volt itthon is, most pedig újra divatba jött" – mondta Jakabfi Dávid.

Helyi reklám!

FAHÁZ PRESSZÓ, GERGELYIUGORNYA

Molinó 1 

 

©2016 Három Határ Hírei. Minden jog fenntartva.