dfsdf >
Logo

Gasztronómiai délután a Hunor Hotelben

A Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület (BIKSZE) , valamint a Fiatalok a Bódva Völgyéért Egyesület szervezésében 2021. június 25-én valósult meg a Gasztronómia határok nélkül elnevezésű, FMP-E/1901/4.1/036 jelű program keretében a  Gasztro workshop esemény.

7

A szakmai rendezvény házigazdája BIKSZE Egyesület volt, aki a beregi környék gasztronómiában, turisztikában érintettek bevonásával a Hunor Hotel rendezvénytermébe hívta meg az érintetteket.

A megjelent szakemberek dr Szőllősy Tibor előadása után Bor és Pálinkamustrán vehettek részt a Mátravin Borház És a Tuzséri Pálinkafőzde jóvoltából, de kóstolhattak az elfeledett beregi Borvidék boraiból is.

Buday Péter mesterszakács főzési bemutatót tartott beregi tájételek elkészítéséről.

A bemutató után kötetlen beszélgetésben alakíthattak ki új kapcsolatokat, vitathatták meg a gasztronómiát, turisztikát érintő problémákat a  résztvevők . 

 

©2016 Három Határ Hírei. Minden jog fenntartva.