Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Oct 20, 6:50

Pillanatképek a tuzséri Páduai Szent Antal Karitász csoport életéből

  • Közzétéve Életmód

Felismerhetők jóságukról azok az emberek, akik az ÉLET ISKOLÁJÁNAK a SZERETET évfolyamának kiváló tanítványai, mivel szívük érzékeny szeretetével nyomban észreveszik a szükséget szenvedő embertársaikat, és azonnal keresik a lehetőséget a segítségnyújtásra.

tuzser1

Így tudott a Tuzséri Páduai Szent Antal Karitász csoport újabb 55 családon segíteni Debrecen - Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász illetve Palánki Ferenc püspök atya adományából.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a mostani 110.000 ft adományért, melyből tartós élelmiszereket vásároltunk és egy kis édességgel is igyekeztünk kedveskedni a családok gyerekeinek.

Köszönjük a már korábban kapott és felhasznált támogatást is.

Az elmúlt hónapok során így összesen 175 családnak tudtunk valamilyen formában segítséget nyújtani. Az Ogreni pékség jóvoltából napi rendszerességgel osztunk pékárut és kenyeret, így 35-40 családnak ez is komoly segítséget jelent. Hetente több alkalommal egyéb formában nyújtunk segítséget a hozzánk betérőknek a látó körünkbe jelzések alapján kerülőknek./Szinte mindennapos a ruha és lábbeli osztás is!

tuzser2

Nagy segítség volt a pelenka adomány is. Köszönjük a jó Istennek, hogy ebben a zaklatott világban az ő eszközei lehetünk egy kis öröm szerzésnek... Fényképeink ezen alkalmakon készültek.

tuzser3tuzser4

tuzser5tuzser6tuzser7

 

 

 

kert