Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

XII. Bicskei Emléktorna 2024. május 25.-én Vásárosnaményban

  • Közzétéve Helyi hírek

Humor nagyágyúk tüzelik a közönséget, a Hunor Hotel udvarán a XII. Bicskei Emléktorna estéjén, 2024. május 25.-én, Vásárosnaményban!

bicskei

A sportot, a labdarúgást kedvelők számára, nem akármilyen program kínálja magát, 2024. május 25.-én Vásárosnamény-Gergelyiugornyán, a Gergelyiugornya SE sport telepén.

A XII. Bicskei Emléktorna, a Magyar labdarúgás közelmúltjának a legnagyobb egyéniségeit fogja elhozni a Beregbe, s egy olyan öregfiúk kispályás focitorna lesz ennek keretében, amelyben volt élvonalbeli és válogatott labdarúgók egész sora.

A Magyar foci közelmúltjának élő legendái fogják itt tiszteletüket tenni, velük lehet majd itt személyesen találkozni, s természetesen a pályán is meg fogják mutatni, hogy ha a gyorsaság már valamit talán kopott is, de azért az oly sokszor megcsodált képességekből, akad még valami azokban a lábakban.

S a szervezők gondoltak arra is, hogy esti kikapcsolódási lehetőséget is biztosítsanak, a várhatóan szép számú érdeklődő számára, hogy egy komplett egész napos programot kínáljanak a látogatóknak. Az Emléktorna befejeződését követően ugyanis, 18 óra 30 perctől, Vásárosnaményban, a Hunor Hotel udvarán a Dumaszínház két ikonja, a humor két egyedi nagyágyúja, „Rekop Gyuri és Trabarna” szórakoztatja majd a nagyérdeműt, s a páratlan fociélmény után, a nevetéstől fognak a rekeszizmok berezonálni.

Az estét a kiváló diszkós „DJ Áts” fergeteges retro bulija fogja zárni, ahol kivilágos kivirradtig lehet a gőzt kiengedni a nagyérdeműnek. A fociprogram ingyenes lesz, a Hunor Hotel udvarán a programra 6000 forint a belépő ára, az elővételben jegyet vásárlók azonban 5500 forintos áron juthatnak hozzá a belépőkhöz !  Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők ! Ezt a napot, ezt a páratlan élményt, aki teheti, ne hagyja ki!

Jegyrendelés elővételben online felületen, és további friss információk a „bicskeieuropabajnokai.hu” oldalon !  

Papp Attila /PAPSI/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280