Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 10:32

Gyermekek támogatása? Most nevetve összejöhet!

A gyermekek egészséges fejlődéséhez nemcsak a változatos táplálkozás, hanem a rendszeres testmozgás is elengedhetetlen. Bár a mindennapos testnevelés lehetőséget kínál a diákok számára, hogy átmozgassák magukat, szabadidejükben – az okostelefonok, számítógépek és konzolok korában – egyre kevesebben nyitottak a sporttevékenységekre.

focia

A Bicskei Európa-bajnokai ’84 Egyesület ennek a tendenciának szeretne megálljt parancsolni. Célként tűzte ki, hogy ösztöndíjakkal, nyári táborokkal, képességfejlesztéssel és egyéb sporteseményekkel hozzájáruljon egy egészségtudatosabb generáció felneveléséhez.

A május 24–26. között Vásárosnaményban megrendezésre kerülő XII. Bicskei Emléktorna ezt a törekvést állítja középpontba – az eseményből befolyt összeggel a környékbeli gyermekek sportolási lehetőségeit támogatják a szervezők.

focib

Önfeledt hangulat, egy jó ügy érdekében

A focitorna után – az esemény záró akkordjaként – a Dumaszínház közkedvelt tagjai, a rekeszizmokat megdolgoztató Trabarna és Rekop Gyuri lép fel. Az est során a nevetés és az önfeledt hangulat mellett a lábakat táncra perdítő retro dallamok is garantáltak.

Ön is részt venne az eseményen? Egy belépőjegy megvásárlásával, vagy egyéb felajánlással szívesen hozzájárulna a fiatal generáció sportolási lehetőségeinek támogatásához?

További információkért és a jegyvásárláshoz kattintson ide:

https://bicskeieuropabajnokai84.hu/

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/rekop-gyuri-trabarna-dj-ats-vasarosnameny

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280