Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 29, 17:48

Riasztások, vonulások kedden és szerda hajnalban - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy újfehértói óvoda és egy újfehértói lakóház tetejére is faágak hasadtak. A helyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók létraszerrel, motoros láncfűrésszel távolították el az ágakat.

tuzolto

Teljes terjedelmében égett tegnap egy nagykállói, ötven négyzetméteres melléképület. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet az üres épületnél. Személyi sérülés nem történt.

Szerszámok, játékok voltak abban a négy négyzetméteres fa szerkezetű tárolóban, amely a komorói Kossuth utcában égett teljes terjedelmében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók gyorssugarakkal, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Tíz négyzetméteren égett a száraz fű a nagyecsedi Síp utcában. A helyi önkéntes tűzoltók fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Szerda hajnalban, fél 5 előtt tűz keletkezett a Nyíregyháza külterületén lévő hulladéktelepen. Bedepózott kommunális szemét égett ezerötszáz négyzetméteren. A helyi hivatásos tűzoltók két egységének beavatkozását a nyíregyházi tűzoltó-parancsnokság vízszállítója mellett Hajdúnánásról és Nyírbátorból érkezett vízszállítók segítik. A telephely munkatársai hat munkagéppel földdel takarják be az égő hulladékot. A beavatkozás a reggeli órákban is tart.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
 

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert