HM Tartalekos STATIK ADS 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Jul 3, 6:01

Nagyvarsányi sikerek a diákolimpiai megyei döntőiben

  • Közzétéve Helyi hírek

A Kisiskolák atlétikai diákolimpiai megyei döntőjét ebben a tanévben kéthelyszínen rendezték meg.  Tiszavasváriban rendezték a meg  többpróba egyéni és csapat, Nyíregyházán pedig az egyéni futószámokat és a váltókat.

nagyvarsany

A Nagyvarsányi Református Általános Iskola tanulói népes küldöttséggel vettek részt mindkét helyszínen és szép eredményeket értek el.

nagyvarsanya

Megyei diákolimpiai bajnoki címet szerzett és ezzel az országos döntőbe jutott Balogh Krisztofer 800 m-es síkfutásban és Zöld Attila 600 m-es síkfutásban.

Bronzérmes lett Horváth Tamara 600 m-es síkfutásban,Luterán Levente 600 m-es síkfutásban és a Porvázsnyik Attiila, Mező Dávid, Baráth Szabolcs és Tóth Balázs összetételű svédváltó csapat .

5.helyen vézett a  Baráth Dóra ,Orosz Cseng e, Lengyel Jázmin ,Tovt Khuanita,Katona Boglárka, Gál Fanni összetételű lány többpróba csapat és a lány svédváltó csapat Baráth Dóra, Fakó Jázmin, Prokop Dorka,Gál Fanni összeállításban.

6.helyezett lett hárompróba egyéni   összetett versenyben Balogh Krisztofer.

A csapat többi tagja is derekasan helytállt,így:Szabó Norbert,Mező Zoltán,Gál Dorina,Kópis Boglárka,Pallai Hanna,Benkő Balázs,Bíró Dominik,Lakatos Lóránt,Szilágyi Milán,Porvázsnyik Zoltán,Kiss Kristóf,Csok Flóra,Gazi Levente,Szűcs Péter és Kiss Balázs.

További információk!

HM Tartalekos STATIK ADS 640x360 v2

 

 

336x280

Reklám a cikkekben 1

Zoardz