Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Sep 19, 7:12

Újonnan kiképzett tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében

  • Közzétéve Helyi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében négy újonnan kiképzett tűzoltó kezdi meg szolgálatát.

tuzoltok

Dudás János tűzoltó őrmester iskolás korától önkéntes tűzoltó volt Gávavencsellőn, majd 2018-ban az ibrányi önkormányzati tűzoltóságra került. Most érkezett el a hivatásos tűzoltósághoz: Nyíregyházán teljesít majd szolgálatot.

tuzoltoka

Nagy Zsolt tűzoltó őrmester rendészeti szakon végzett Nyírbátorban. Iskolásként többször vett részt ifjúsági tűzoltóversenyeken, így tetszett meg neki a tűzoltószakma. A 20 éves fiatalember a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot erősíti majd.

tuzoltokb

Kiss Dávid tűzoltó őrmester öt-hat évvel ezelőtt gondolkodott el először azon, hogy szívesen lenne tűzoltó. 2022 nyarán véglegesedett az elképzelés, amikor tűz ütött ki otthonától nem messze, a nyíregyházi Május 1. téren. A beavatkozást látva döntött úgy, jelentkezik tűzoltónak!

tuzoltokc

A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra került. Nagy Péter tűzoltó őrmester önkéntes, majd önkormányzati tűzoltó is volt Ibrányban. Elhivatottságát tükrözi, hogy hivatásos tűzoltóként szeretett volna segíteni másokon - ő a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrsön teljesít majd szolgálatot.

tuzoltokd

 

 

 

 

Hová, merre a hétvégén?

kert